Graag wil ik mezelf voorstellen:

Mijn naam is Yee Man Chan (Joann) , geboren in Hong Kong 1971. 

In de leeftijd van 7 jaar was ik ontworteld. Het aanpassen in een vreemd land viel voor mij niet mee. Ik voelde me altijd  als een zwarte schaap in mijn familie. Ik voelde me niet gezien, niet gehoord of te worden begrepen. omdat ik zo gevoelig (hsp) ben, Ik begreep vaak niet waarom te moeten zwijgen volgens de Chinese cultuur. De doelstelling was altijd belangrijk in de familie. Tevens mochten er geen gevoelens en emoties worden getoond! Vaak vroeg ik me af waarom het zo was dat we iedere keer moesten geven en niet mochten ontvangen.

Op jonge leeftijd ging ik al snel op mezelf wonen. Ik dacht dat ik nu alle vrijheid van de wereld in mijn handen had liggen. Ik zocht buiten mezelf, waardoor ik vaak uitgeput of vermoeid raakte en ziek werd. Overvolle agenda’s, afspreken met vrienden, uitgaan.Dit deed ik omdat ik me vaak eenzaam voelde en niet alleen te willen zijn.

Zonder een goede basisveiligheid en geborgenheid kwam ik mezelf vaak tegen. Dit uitte zich dan in onzeker zijn, besluiteloosheid, afwachtend, geen creatiekracht enz… Wat ik in het verleden heb meegemaakt, heeft mij nu gevormd voor wie ik nu ben…het zijn mijn levenslessen geweest waar ik door heen ging.Dankbaar dat ik nog steeds nieuwe dingen en levens lessen mag leren in bewustwording en zelfrealisatie.

Keerpunt :

In 2011 kwam ik in aanraking met edelstenen. Ik kreeg weleens wat van m’n zus en dan moest ik dat op een bepaalde plaats in huis neerzetten. Het zou goed zijn voor mijn gezondheid. ‘Volgens de Feng Shui leer’. Ik kocht een boekje en hier en daar wat stenen en ging op zelf experimenteren. Een voorbeeld had ik een keer maagpijn, legde ik citrien op mijn buik, wat bij mij op dat moment hielp, de pijn trekt langzaam weg! Dat verbaasde mij zo enorm dat ik verder ging onderzoeken. Zo ging het balletje rollen…

Ik ging het land door om zoveel mogelijk de kennis op te doen over edelstenen en kwam Elohim centre (spirituele centrum) tegen. Van de ene workshop volgde de andere. Ik kwam erachter dat het niet alleen maar over edelstenen ging. Het is een pad; opnieuw jezelf leren kennen, van jezelf gaan houden, hoe je om gaat met het (ikje), ego, ik- oppasser, van gedachten naar hart en buik gevoel. Het is een prachtig bewustwordingsproces.

Hierbij wil ik alle leermeesters bedanken die op mijn pad kwamen en mij zoveel hebben geleerd! Namaste!

Mijn steun en toeverlaat:

Zonder mijn man had ik niet zover kunnen komen! Hij steunt mij in alle opzichten, hij staat altijd klaar voor mij, bied mij alle vrijheid waar ik ook heen wil gaan. We hebben nu een relatie die onafhankelijk is, maar toch emotioneel diep verbonden. Door hem leer ik nog meer van mezelf te houden. Dank je wel Frank!

 Mijn essentie:

Ik voel me geroepen om mensen te helpen die mij nodig hebben in hun bewustwording proces  met mijn voorkeur in life coach, Edelsteen en sound therapie.        Het geeft mij grote voldoening en positieve energie als ik mensen mag helpen, dat mij blijheid en tevreden geeft. Het is mooi om te zien hoe mijn klanten stap voor stap door hun processen gaan dat ze zelf inzien, hieruit leren en begrijpen .

Mijn kwaliteiten:

Met mijn wijsheid en inzicht, en sterk ontwikkelde intuïtie, dan wel sensitieve en empathische vermogen weet ik door te dringen tot de essentie van jouw thema’s. Door de hulp van (de bron) en toepassing van mijn tools en technieken, ondersteun ik je bij het verkennen en benutten van je eigen ik (hoger zelf) om je vraagstelling op te lossen en dichter bij jezelf te komen.

Het is vooral mijn kracht om er voor jou te zijn, zonder innerlijk oordeel en met volledig respect. Om aandachtig en essentie gericht te luisteren naar wat er wordt gezegd. Ik ben een sociaal betrokken behulpzaam mens, creatief en spiritueel ingesteld met oog voor uw verlangens

Feedback & Reviews

Ik voel met thuis bij Yee man. ze is kalm, rustig en geef 100% aandacht aan je. na de behandeling voel ik me relax, ontspannen, en dat bleef ook een week of 2 zo. dank je wel Yee man! ik kom snel weer terug bij je..

Karin

Heerlijke klanksessie gehad bij Yee man. Het brengt je naar een diepere level. Ze is to the point maar ook wel lief en zacht. volgende keer ga ik voor de edelsteen legging.

Jasper

Yee man heeft mij echt geholpen met de coaching traject. Gedurende periode gaven ze mij tips en huiswerk, en als ik haar nodig hebt dan is ze er voor me. Echt een persoon met een goudenhart die mensen willen helpen. aanrader!!

M uit Tilburg

Foto gallerij:

CV:

Reiki 1-4

Edelstenen cursus bij Semoea

Kristal therapie opleiding bij Thangka Lucia

Phi kristal cursus bij Niels Bagchus

Kristalmaster opleiding bij Elohim centre

Cursus Magic Merlin bij Elohim centre

Cursus Wichelroede bij de Rode Pannen

I Ohm punctuur (stemvork) bij Peter Gouw

Cursus klankschalen bij Coen Tuerlings

Sjamanistische healer opleiding  bij Petra Giesbergen

 

Yee Man Chan

Reinier Claeszenstraat 33

5021 VJ Tilburg

06-83281888

goossenschan@gmail.com

KVK 62857053

BTW: NL108312641