Welkom bij praktijk Flower of Life in Tilburg. Praktijk Flowers of Life is een praktijk aan huis waar mensen terecht kunnen voor bewustwording en innerlijke groei (zelfrealisatie). De sessies hebben als doel (new age) die hoog gevoelige zijn en worstelen met hun(fysiek tot emotionele) pijn in hun dagelijkse leven (met bv persoonlijke thema zoals gedachten & gevoelens, overgevoelige omgeving, relaties met zich zelf en anderen) de rust te kunnen vinden en zodat ze weer ervaren wie ze echt zijn. Dit alles met behulp van het hogere bewustzijn en inzichten. Van hoofd naar hart en buik zodat we weer een-worden met het lichaam, geest en ziel. Het proces van zelfrealisatie is een geleidelijk proces; elke sessie is een stapje dichter bij je ware zelf. Er worden persoonlijke thema’s behandeld en bekeken wat op dat moment nodig is voor je. Het hogere - en onderbewustzijn brengen aan het licht wat nu aandacht nodig heeft. Je innerlijk beleefde beelden en lichamelijk gevoelde ervaringen maken je er van bewust, geven je inzicht en spiegelen je spontaan passende persoonlijke oplossingen om obstakels op het levenspad te kunnen overwinnen; je huidige functioneren verandert hierdoor diepgaand en blijvend. Weten is nu ook voelen geworden. Hart en buik zijn weer verbonden. Je maakt je niet meer zo druk om kleine of grote dingen of mensen en situaties. Je gaat meer leven in het hier en nu! Je zult meer balans vinden in je dagelijkse leven waardoor je jezelf vreugdevol, liefdevol en harmonieus gaat voelen. Geniet van de zonsopgang, een mooie bloem of vogels die fluiten… Go with the flow! Leef vanuit je essentie!

Voor wie is het bedoeld?

  • HSP (hoog sensitieve personen)
  • Stress tot burn-out
  • Slaap problemen
  • Fysieke klachten tot pijnen
  • Moeilijke kunnen accepteren en loslaten
  • Relatie problemen
  • In de knop zitten met bepaalde issues of thema’s

Edelsteen therapie

We hebben van onze moeder aarde deze prachtige stenen wezens gekregen om de mensheid te ondersteunen. Edelstenen geven ons onvoorwaardelijke liefde en offer ze zelf op voor ons. Alles bestaat uit trilling frequentie. De ene steen is de andere niet ook al zijn ze van de zelfde steensoort.

Sound therapie

Soundtherapie is een streling voor je lichaam en geest.  Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.

Healing/Reading/ coaching

In een consult kan ik je de ondersteuning bieden bij de thema’s waarbij je vastloopt in het leven. Op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als spiritueel gebied. Gevoelens van eenzaamheid, je niet begrepen voelen door de omgeving, sombere gedachten en gevoelens, moe, burn-out, relatieproblemen, problemen op het werk en/of met autoriteit, lichamelijke klachten, angsten, piekeren.

10 min gratis reading

Wil je weten welke sessie je nodig hebt? of bepaalde edelsteen , olie of tinctuur ? stuur mij een mail of app, dan kunnen we het afspraak inplannen.

Blog

Wil je het graag weten wat voor artikel ik schrijf? klikt op Lees meer.

Mijn verhaal

Mijn naam is Yee Man Chan (Joann) , geboren in Hong Kong 1971. Getrouwd met Frank . In de leeftijd van 7 jaar was ik ontworteld. Het aanpassen in een vreemd land viel voor mij niet mee.

Ik voelde me altijd  als een zwarte schaap in mijn familie. Ik voelde me niet gezien, niet gehoord of te worden begrepen. omdat ik zo gevoelig (hsp) ben, Ik begreep vaak niet waarom te moeten zwijgen volgens de Chinese cultuur. De doelstelling was altijd belangrijk in de familie. Tevens mochten er geen gevoelens en emoties worden getoond! Vaak vroeg ik me af waarom het zo was dat we iedere keer moesten geven en niet mochten ontvang