De Flower of Life of Levensbloem

 

De Flower of Life omvat en bevat de gehele Geometrie van de Schepping. Op verschillende plaatsen ter wereld is de Flower of Life vanuit aloude culturen aangetroffen, maar een van de oudste exemplaren vind je terug in het Osirion in Abydos, Egypte.Dit oer Heilige plek is exact gesitueerd in het (mannelijk) hartchakra van het Hemistiche (Oud Egyptische) veld en heeft door de geschiedenis in een prominente rol gespeeld.

De Flower of Life symboliek vertaald de schepping op zich, omdat het symbolisch uitgebeeld is als bloem van een vruchtboom. Deze bloem draagt het zaad in zich, dat wanneer het de juiste voedingsbodem vindt, opnieuw kan uitgroeien tot een boom. Dit vertolkt ook de Oneindigheid en Creatieve Schepping die ieder in zich draagt. In de Flower of Life ligt alle Geometrie van waaruit de schepping opgebouwd is, vervat.

Dat betekend dat het de Oorspronkelijke Geometrieën en Blauwdrukken van onze Hoogste Staat van Zijn  bevat welke in onze multidimensionale structuren vanuit onze Decentie vanuit de Bron vervormd geraakt zijn doordat we ons in steeds diepere velden van Dualiteit en Af gescheidenheid zijn gaan bevinden, door steeds diepere/lagere dimensies van Zijn heen.

Met als resultaat dat we vanuit ons 3D Bewustzijn weer terug mogen gaan groeien en bewust worden van onze Totale Oorspronkelijke Zijnsstaat. Gaandeweg in het Pad van Ascensie weer in staat zullen zijn onze Oorspronkelijke Blauwdrukken weer in alle Multidimensionale velden die wij zijn te herstellen en verbinden aan elkaar.

Volledige Belichaming kunnen komen van ons overkoepelend 13D Bewustzijn of Monadisch Zelf, waarbij alle onderliggende 12 dimensies incl. het overkoepelend 13-voudig Bewustzijnsveld ook in 3D belichaamd zullen gaan worden.

 De Flower of Life is daarom ook een krachtig healing tool om steeds daar waar wij zijn in onze groei te helpen nieuwe lagen van Bewustzijn te openen, herstellen, helen en integreren. Tegelijkertijd kan het ondersteunen in de her-verbinding en nieuwe versmeltingen van reeds geïntegreerd en geopend Bewustzijn en de nieuwe lagen, lijnen, structuren en Bewustzijn wat aan getrild en getriggerd wordt door het Flower of Life symbool.

Daarbij wordt niet alleen in dimensies en energie velden gewerkt, nogmaals het omvat ons hele Multidimensionale Bewustzijn en dus ook onze fysieke structuren van cellen en DNA.

Dat betekend dat de Flower of Life ook daadwerkelijk oeroude velden van Bewustzijn op ons cel- en DNA niveau kan decoderen en herstellen en het Bewustzijn wat hierin ligt weer wakker kan maken.

Enkele van de Essentiele Coderingen of Geometrieën die in de Flower of Life vervat liggen: Vesica Pisces: Het ontstaan van de eerste splitsing in het Goddelijke Androgyne Bewustzijn wat zich reeds onderscheiden heeft van het AL: de Splitsing van Goddelijk mannelijk en Goddelijk Vrouwelijk in het eigen Bewustzijn op het hoogste Bewustzijnsniveau.

PHI kristal

 

Herontdekt Marcel Vogel (1917-1991) werkte bij IBM als kristallen onderzoeker.  Hij ontdekte dat planten, mensen en water dragers zijn van gedachten, en dat je met gedachten gestuurd kon worden met onze intenties.

Zijn eerst PHI kristal is op 51 min, 51 seconde en 51 graden gecreëerd. Kristal maakt de transformatie naar fysieke manifestatie mogelijk. Gedachten worden gefocust en dat kan door licht geleid worden.

Marcel Vogel past het facet technieken van diamant slijpen toe op een bergkristal. Door het slijpen van facetten/vlakken krijg je schittering. Ze noemen ook wel gestold licht of laserlicht.

Tegenwoordig zijn er ook nog wel Vogel PHI kristallen te koop die door Marcel zijn geslepen. Door zeldzaamheid en omdat hij overleden is zijn de prijzen gigantische hoog. Tegenwoordig worden deze PHI kristallen vaak in Brazilië geslepen. De Vogel kristal die door Marcel zijn geslepen bestaat alleen maar in 4,6,8 en 12 vlakken, terwijl nu 24 vlakken heel normaal is en gaat tot 48 vlakken.

Zuiverheid is schijnt een belangrijk factor te zijn, het heeft invloed op de werking. Hoe meer facetten/vlakken, hoe dieper de werking.  Het beste kwaliteit is AAA, er zit geen insluitsel in de kristal en daarom kan de energie perfect worden geleid.

 

Grote stukken die 100% zuiver is zijn zeer zeldzaam en duur.

Er werden gezegd dat PHI kristallen duidelijk link met Atlantis hebben. Ze gebruikten de kristallen om energie op te weken. Maar deze energie waren zo krachtig dat niet iedereen verantwoording er mee om kan gaan (misbruiken). Na het vergaan van Atlantis niet meer respectvol met deze energieën om kon gaan zijn ze verdwenen. Pas eind van de vorige eeuw zijn ze weer in USA tevoorschijn gekomen

 

PHI kristal heeft mannelijk en vrouwelijk kant. Mannelijke kant is om energie uit te laten stromen naar de persoon toe en vrouwelijke kant is vanuit lichaam te laten stromen. Behalve dat je PHI kristal je pijnappelklier te openen, maar ook snel  te alle chakra te centreren om een energetische operatie uit te voeren.

Dit bijzondere instrument zijn verbonden met onze hart chakra. Vaak voel je ook wanneer je vast houd dan voel je in je hart. Ze hebben vaak de neiging om zelf hun eigenaar te kiezen.        In de PHI vind je geometrische vormen= flower of life. Ze bieden bijzonder kansen om je innerlijke wereld te verkennen. Waar ze verbonden zijn met multi- dimensionaliteit en onze ware essentie.

Activeer eerst je PHI voor gebruik!

 

PHI Generator:

PHI generator is een soort edelsteen legging waar je aan doelen kan bereiken. Je hebt nodig om mee te beginnen 3 kleine phi’s 1 kristal cluster of piramide en 3 schedels of bollen.

 

Wat doet een generator?

  • Geeft meditatie veel meer power
  • Maakt ruimte energetische schoon
  • Bouwt een krachtveld op ( vortex) dienstbaarheid voor moeder aarde, zodat ze sneller kunnen assenderen.
  • Immense bescherming voor jou en je huis. Persoonlijke uitdijende aura. Heelt automatische de scheuren en barsten in de aura.
  • Verwijdert meelifters en saboteurs.

Generator fungeert als een dirigent voor alle stenen op een frequentie.

Houd de generator schoon en vrij! En evenwichtig verdelen. Bereik van afstand

Yee Man Chan

Reinier Claeszenstraat 33

5021 VJ Tilburg

06-83281888

goossenschan@gmail.com

KVK: 62857053

BTW: 108312641