Edelsteen therapie €65

We hebben van onze moeder aarde deze prachtige stenen wezens gekregen om de mensheid te ondersteunen. Edelstenen geven ons onvoorwaardelijke liefde, en geven ze ondersteuning die nodig zijn geven in ons genezing proces. Daarbij geven de edelstenen een resonantie die bestaat uit een hoge trilling frequentie. De ene steen is de andere niet ook al zijn ze van de zelfde steensoort. Wat edelstenen doen is, dat ze ons op een niveau brengen van rust, ontspanning en healing geven.

Tijdens de edelsteenlegging heffen ze blokkades op die in ons lichaam gestagneerd zijn. Na een behandeling voel je meer rust (in je hoofd), betere aarding, balans, blokkades worden opgeheven. Na een behandeling kunnen er meer inzichten ontstaan die duidelijk worden voor jou.

Je hebt verschillende soorten edelsteen leggingen. Van een chakra legging tot uitgebreidere leggingen. Aan de hand van de klacht(en) voel ik aan wat jij nodig hebt. Intuitief kies ik de juiste stenen uit. het heeft baat bij mensen die vooral gespannen/overspannen, stress, burn-out tot emotionele schade hebben. Bij stenen leggingen gebeurt op 4 lichamen (mentaal, emotionele, fysiek en etherische) al healing terwijl je heerlijk daar ligt en te ontspannen. In slaap vallen, gapen, boeren en of tranen is een normale reactie om los te laten.

De behandeling:

We bespreken kort wat er aan de hand is, misschien zijn er vragen voor me en gaan we daar over hebben. Mijn kanaal is helder weten, samen met mijn gidsen en engelen geven we een reading. Daarna mag je lekker gaan liggen. Er komen stenen op en rondom je te liggen. Ik maak je eerst energetische schoon met spray, stemvork en strijk over je armen en benen. Het kan ook zijn dat ik geluiden erbij maakt als dat zo aanvoelt. Wanneer het genoeg is geweest kom je weer langzaam bij. we bespreken onze ervaringen door, tot slot geef ik je adviezen of ondersteunende middelen mee zodat je thuis verder kunt uitwerken. Begrijp dat je door een proces heen gaat, 1 sessie is vaak niet voldoende. Voor een betere resultaat is per persoon verschillend. Het kan tussen 4-8 sessie verschillen. Hangt ervan af hoeveel thema/issues en hoe snel je leert van je lessen.

* sessie duurt ongeveer 1uur

Healing/Reading/Coaching € 65

In een consult kan ik je de ondersteuning bieden bij de thema’s waarbij je vastloopt in het leven.
Op zowel fysiek, mentaal, emotioneel, als spiritueel gebied. Gevoelens van eenzaamheid, je niet begrepen voelen door de omgeving, sombere gedachten en gevoelens, moe, burn-out, relatieproblemen, problemen op het werk en/of met autoriteit, lichamelijke klachten, angsten, piekeren. 

Zaken waarvoor je soms liever weg wilt lopen; je stort je op je gezin, op je werk of sport, je bent als het ware op de “vlucht”. Je merkt echter dat dit maar tijdelijk helpt. De thema’s  blijven je “achtervolgen”. Net zo lang totdat je het begrijpt en ingrijpt.  Dan zou een reading/healing consult je kunnen helpen. In een kosmisch reading/healing consult stem ik me af op jouw lichaam en energieveld

Aan de hand van jouw persoonlijke vraag of probleem kijk ik naar een oorzaak en de eventuele oplossing daarvan. Ik maak gebruik van mijn intuïtieve en helder voelende gave en lees als het ware jouw energiesysteem. Hierbij krijg ik de informatie waar jouw ziel of Hoger Zelf toestemming voor geeft, en die voor jou op dat moment het meest belangrijk is.

Datgene waar je voor komt, wordt als het ware in het LICHT gezet. Meer licht, dus meer bewustzijn, zodat de keuzes die je hebt worden verduidelijkt. Heel vaak ervaren mensen in zo’n gesprek de helende energieën al. Ik fungeer als ‘kanaal’ voor de Hogere Lichtwereld. Die werkt als het ware door mij heen.
Daar waar mijn aandacht naar toe gaat, maar ook via mijn stem, gebeurt er al iets in jouw lichaam en aura veld.

Daarna kunt u gaan liggen voor een healing. Dit is een krachtige energetische behandeling die inwerkt op al je energielichamen.
Hiermee kunnen blokkades in het chakrasysteem worden doorbroken en oude pijnen geheeld worden.
Ook spanningen en oude overtuigingen die jou niet meer dienen, kunnen worden losgelaten.
Dat betekent dat datgene wat je weerhoudt om je “heel” te voelen, naar de oppervlakte kan komen om gezien en geheeld te worden.
Je levenskracht kan weer vrijer stromen. Je voelt je ontspannen en meer in balans.

De healing methoden die ik gebruik zijn:

• overdracht van helende energie (reiki)
• magnetiseren
• soundhealing (hierbij maak ik gebruik van mijn stem)

Sessie duurt ongeveer 1 uur.

 

Sound Therapie €65

Soundtherapie is een streling voor je lichaam en geest.  Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.

Tijdens een Klankontspanning maak ik gebruik van akoestische instrumenten, waaronder klankschalen, gong, rainstick, oceandrums, windchimes, boventoonzang en ratels etc. Ons lichaam bestaat uit meer dan 70% water, wanneer we geblokkeerd zijn (verstopping in de gootsteen) stroomt de energie niet meer verder. Door soundtherapie toe te passen kom je in de healingzone. Door de resonantie (trillingen) komt het water weer in beweging, zodat je lichaam en geest weer in balans komen.

Het is normaal dat je in slaap valt of opeens heel emotioneel wordt, maar dat is logisch omdat de trilling zo door je lijf werken waardoor je emotionele blokkades opgeruimd worden. Drink genoeg water, want het lichaam gaat ontgiften. Dee trillingen werken 48 uur door. Doe je dat niet dan kan je hoofdpijn of andere klachten krijgen.

Na de sessie bied ik gelegenheid om bij een passende tinctuur, olie of stenen jouw proces of thema te ondersteunen. Mijn producten zijn geopend, geactiveerd en geprogrammeerd.

Ik geef ook lig concert bij elk locatie, vooral kinderen die onrustig zijn zoals ADHD, Austisme, HSP hebben baat bij. Ze worden rustiger waardoor de concentratie beter worden. *Prijzen op aanvraag.

Sessie duurt ongeveer 1 uur.

 

Skype coaching € 45

Skype consult ( op afstand)

Heb je behoefte aan een inzicht of bevestiging of bepaald vragen waar je bij niemand terecht kunt? Maar je heb geen zin of te ver om te reizen om voor een live sessie? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Er zijn geen verplichtingen of meerdere sessie nodig, jij bepaalt de tempo en wanneer je een consult nodig hebt. Wat ik doe is jou daarbij ondersteunen en begeleiden door elk levens thema’s, zodat je weer verder kunt komen.

Een Skype consult is elke keer weer anders, we gaan kijkenwaar je tegen aan loopt. En van daar uit gaan we weer verder in verdiepen. We worden door de spirituele wereld ondersteunt en begeleidt, het is een grote samenwerking en wisselwerking energie overdracht. Tussen jou, mij en de spirituele wereld. Ik doe niet aan toekomst voorspellen.

Ik vertrouw erop dat we precies datgene aanraken en bespreken wat prioriteit heeft om weer een stap verder te komen. vaak ga je met een hele andere inzichten weg. ik zie mezelf als coach, en vertaler van de energie die voor jou door jou mag komen vanuit spirit. Ik zet mijn luisterend oor en innerlijke wijsheid voor jou in.

Eventueel krijg je wat tip en oefeningen mee om thuis verder mee te beoefenen. Mocht je vragen hebben kun je altijd mij berichten. Sessie duurt ongeveer 60 min. 

 

Als de afspraak niet door kan gaan, dien je deze tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) af te zeggen. Anders zal 50% van de kosten van de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

Betalingswijze:

Consulten in mijn praktijk; na afloop contant betalen. Pinnen is niet mogelijk, wel via tikkie.
De bedragen voor een consult op afstand, of bij bestelling en aankoop van een product,  dienen vooraf te worden overgemaakt op rekening……

 

Yee Man Chan

Reinier Claeszenstraat 33

5021 VJ Tilburg

06-83281888

goossenschan@gmail.com

KVK 62857053

BTW: NL108312641